Vi har haft årsmöte och medlemsmöte

 

Den 23 januari gick SRHAs årsmöte och medlemsmöte av stapeln, för första gången digitalt och votering skedde via en app i telefonen som heter Percap. Vi var runt ett 20-tal som samlades för mötet på Teams som under omständigheterna i pandemins tecken ändå fungerade hyfsat bra men vi kan konstatera att det ersätter inte det fysiska mötet. Däremot det vi kan lära oss av det digitala i mötessammanhang är att i framtiden bli bättre på att när vi träffas fysiskt också erbjuda alternativ för dem som inte kan vara på plats, speciellt de som bor långt bort i vårt avlånga land.

 

Vi startade med ett årsmöte för att sedan gå över i medlemsmöte.

På medlemsmötet gav Jan Synnersten, ordföranden, en tillbakablick på året som gått.

Verksamhetsberättelse 2020

Därefter berättade Steve Clinch om det nya Futurityprogrammet och vad det innebär (mer info kommer på hemsidan inom kort).

Årets tävlingar kommer att planeras som vanligt och vi ger inte upp i första taget utan planerar ända fram till in i det sista. Vi hoppas att köra Springbreak på Axvalla den 22-25 april och att pandemiläget förbättras.

Malin Billberg berättade om förarbetet och diskussionerna  med ansvariga på Axvalla om bla att underlaget ska vara bättre än det var vid förra årets tävling där och att matvagnen ska flyttas till en annan plats utanför ridhuset.

Srha on Tour planeras att genomföras i samarbete med Tphshows.

Kontakta styrelsen om du har tips på fler/färre tävlingar och önskemål samt om du vill hjälpa till.

Inget Year End Award pga pandemin.

Årets Special Achievement tilldelades Birgitta Nolén med motiveringen:

Med entusiasm och framåtanda har denna person i år och sedan urminnes tider drivit den svenska Reiningen framåt, både som aktiv ryttare, medlem och ledare. Denna person finns alltid där beredd att hjälpa till och ställa upp när det behövs, i allt från att riva tävlingsstaket till att hävda sig ibland de europeiska reining-topparna.

Så…

SRHA:s egen Iron lady och tillika 2020 års vinnare av SRHA Special Achievement Award är ingen mindre än allas vår

Birgitta Nolén.

Stort grattis och tack för ditt fantastiska engagemang som vi vet kommer att hålla i sig i många år till!

Special-achievement

 

När det gäller hemsidan så är tanken att den ska vara levande och har du något som du vill dela med dig såsom träningstips eller liknande så kan vi göra ett inlägg som sedan länkas vidare till våra sociala medier. Fler bilder från träningar och tävlingar välkomnas samt tips på fler tränare här på hemsidan.

Det går bra att mejla här: Hemsidan

 

Vi hoppas att 2021 blir ett bra, pandemifritt, år då vi kan träffas på träningar och tävlingar som vi längtar efter.

Tack och på återseende!