Information om årsmötet

Hej!

Snart är det dags för årsmöte och här kommer en del information som vi önskar att du läser igenom i god tid innan mötet. Orsaken är att vi i dessa annorlunda tider kommer att hålla ett helt digitalt årsmöte.

Det är förstås tråkigt att vi inte får träffas som vi brukar och då ett digitalt möte inte alls är lika trevligt som att träffas kommer mötet att hållas kort och utan inbjuden föredragshållare vilket vi annars brukar ha.

Att rösta på årsmötet
För att få rösta digitalt måste vi identifiera alla som röstar med hjälp av Bank ID. Detta kommer vi att lösa genom att skicka ut en länk med sms den 20:e januari. Genom denna länk kan du ladda ner en app som sedan kommer att användas när vi röstar på årsmötet.
Om du inte får något sms under den 20:e januari ber jag dig kontakta mig så löser jag det.

Det är bra om du så snart som möjligt laddar ner appen och testar den och om du behöver teknisk support är du välkomna att messa eller ringa mig på 070-981 46 80.

Videomötet
Själva mötet kommer vi att hålla i programmet Microsoft Teams och om ni vill sitta flera medlemmar runt en och samma dator så går det jättebra.

Den 20:e januari kommer jag att maila ut två länkar till två olika videomöten. Det första mötet är ett övningsmöte för er som känner er osäkra på hur Teams fungerar. Detta möte äger rum den 22:a januari kl. 18:00-19:00.
Även här ber jag dig kontakta mig om du inte fått något mail den 20:e.

Den 22:a mellan 18:00 och 19:00 kommer jag att finnas inne i videomötet och på telefon 070-981 46 80 för teknisk support.

Det riktiga årsmötet
Årsmötet kommer sedan att hållas den 23:e januari kl. 13:00 och för att allt ska gå så smidigt som möjligt vill vi att du ansluter till videomötet och till röstningsappen mellan kl. 12:30 och 13:00.

Sist men inte minst…
Du måste betala medlemsavgiften snarast för att få närvara på årsmötet.

Väl mött!
Styrelsen
Jan Synnersten
(Ordförande)
070-981 46 80
info@srha.se