Evenemang med reining i fokus

Hej alla reiners!

Hoppas ni har det förhållandevis bra därute i dessa Corona-tider och att ni ändå försöker ta tillfället i akt och njuta av att dagarna  är längre, i och med ljuset, och att värmen nu verkar ha kommit till vårt land.

Alla väntar vi också på beskedet från Folkhälsomyndigheternas beslut angående resandet i Sverige, som hela tiden skjuts fram. Vi håller tummar på att det blir ett positivt besked och att vi kan resa lite längre när vi ska ut på träning eller tävling, med ansvar förstås.

Eftersom alla stora tävlingar i nuläget blivit inställda i år så ser kalendern här på hemsidan lite tom ut. Därför kommer vi nu att lägga in lite olika event och evenemang där. Har du någon träning, tävling eller annat evenemang med Reining i fokus och vill att det syns så kan vi hjälpa er att lägga ut det i kalendern och i nyhetsflödet på hemsidan. Det enda kravet är att du är med och stöttar föreningen genom medlemsskap eller annat samarbete med SRHA. Kontakta någon i styrelsen om du har funderingar angående det.

För att kunna lägga ut händelser i kalendern och i nyhetsflödet behöver du mejla informationen om evenemanget till Jeanette Jussila på jjhorseconnection@outlook.com

Vi önskar er en fin sommar!

Styrelsen