Årsmöte på Grevagården.

Några av Year End Award vinnarna: Johan Fridberger,Therese Henriksson och Steve Clinch.
Några av Year End Award vinnarna: Johan Fridberger, Therese Henriksson och Steve Clinch.

 

Tack alla som kom till SRHAs årsmöte på Grevagården.

Det blev en trevlig och lärorik eftermiddag för oss som var på plats.

Speciellt tack till Ulf Berglund som delade med sig av sina goda kunskaper om hästens tänder, vilka problem som kan uppstå och hur det kan undvikas.  Tydlig rekommendation: gör regelbundna kontroller av tandstatus från ung till gammal häst.  Unghäst var 6 månad och äldre minst en gång om året.

Under medlemsmötet berättade vi bl a om hur du kvalar till EAC i Danmark, planerade reiningtävlingar 2019, regeländringar för 2019, var man hittar Eligibility-listor, klassregler NRHA och SRHA m.m.

Som avslutning delades även de fina bucklorna för Year End Awards ut.

Steve Clinch som flera år fungerat som showmanager för SRHAs tävlingar fick motta bucklan för Special Achievement 2018 med motivering:

”SRHA vill tacka Steve Clinch för att under många år tack vare sin kunskap, entusiasm, klokhet, sitt engagemang och sin humor skapat förutsättningar för den fina utveckling reiningen har i Sverige.”

Därefter följde SRHAs årsmöte. Föreningen som under flera år haft problem med ekonomin kan detta år redovisa ett plus. Stort tack till alla våra sponsorer som gör det möjligt att nu kunna göra flera satsningar för svensk reining under 2019.

Några ledamöter har beslutat sig för att lämna styrelsen och vi tackar: Waldemar Wass, Jörgen Carlström och Maria Eliasson för deras goda insatser för SRHA.

Vi välkomnar nya ledamöter: Ebba Lange, Jeanette Jussila, Lotta Isberg och Anna Fagerlund. Hela styrelsen med kontaktuppgifter finns i menyn under ’Kontakt’.

Välkomna till ett nytt härligt reiningår.

 

Årsmötesprotokoll Grevagården 2019