Härlig stämning på September Rundown!

Publiken SRHA September Rundown 2019

Nu har årets tävlingshöjdpunkt avslutats och många finns att tacka för årets tävling!

Inger och Mats Larsson och Hälldala Ranch, Tack för att SRHA kunde hålla Sveriges största reining-tävling hos er detta år. Ni har byggt en anläggning som motsvarar alla förväntningar för att hålla reiningshower på toppnivå. Förutom en fin och väl fungerande anläggning bjuder ni på god service, bra mat, trevligt bemötande och härlig stämning. Ett extra tack till hela personalen i köket.

Skåne och Hälldala Ranch bjöd även på alla sorters väder under 2019 års September Rundown, hagelstormar under veterinär besiktning blandat med skön sommarvärme med en kaffe på altanen i solen.

Ett stort tack till de drygt 100 ekipage som kom och tävlade om $14 900 added money, sadlar, trofeer, silverbucklor mm. Vi hoppas att ni alla haft roligt och känner inspiration att utveckla er som ryttare och träna era hästar för flera utmaningar.

Ett stort och varmt tack till TPH Shows med sitt starka team;
Showmanager Steve Clinch outtröttlig med en kompetens som få besitter, beslutsfattare med mycket humor, Showsecretary Cajsa Andersson, som med sitt lugn, stora kunskap och varma sätt skapar trygghet för alla deltagare. Speaker Kurt Löf, påläst, humoristisk, alltid på plats, håller oss uppdaterad med showresultat. Håkan Malmgren håller i livestream och ger oss snabba resultat och Martin Fryxell skapar filmer som gör att även andra som inte var på plats kan känna vår stämning.

Ett annat starkt team: Sari Zetterblad, gatekeeper, Johanna Zachrisson, harvar underlaget och Helena Söderberg som ansvarar för prisutdelningen. Ni tre är, efter att ha ansvarat för era uppgifter på ett antal tävlingar, så väl samarbetande att ingenting faller mellan stolarna, ni möter alla ryttare med respekt, vänlighet och ödmjukhet. Stort tack för att ni vill medverka.

Tack för en bra insats av det professionella teamet av domare och domarsekretare;
Maik Bartman, Alessandro Meconi, Maura Mogaline
Gosia Michalak, Marit Elmhagen och Camilla Aarunstrup

Gert Andersson, som var med oss första gången som fotograf. Alltid på plats, tack för fina bilder och för att du så lätt passade in och förstod vår sport. Vill du beställa bilder gå in på hans facebooksida
”Foto På Beställning”.

Utan sponsorer kan vi inte hålla tävlingar på den här nivån och vi är mycket tacksamma över de sponsorer som stöttar den här verksamheten och hjälper sporten att nå högre höjder i Sverige.
Vi är detta år extra stolta och glada över att Tommy och Inger Gustafsson, Scandinavian Western & Co som sponsrat med två fina Tom Gus sadlar till de båda Derby klasserna. Stort tack.

Ett varmt tack till alla sponsorer och inte minst till alla ryttare som hedrar SRHA genom att komma till våra tävlingar.

Hälldala Ranch
TPH Shows
Scandinavian Western & co
Valley Head Saddlery
Svenska ridsportförbundet
NRHA
Folksam
Helena & Lars Bergman
Hans & Åsa Arkinger
Sven & Birgitta Nolén
Sophie Nordström
Fred Thomsson Reining Horses
Stall Dammkärr
Stall Skäggetorp
Rollback
Highridge Hounds & Horses
Western Horsemen
Kaffemopeden Fogarolli

På SRHA’s Facebook-sida finns ett album med bilder från tävlingen tagna av Gert Andersson.
Resultat från SR-2019 här på sidan hittar du under Tävling.

Välkommen nästa år.

/SRHA’s Styrelse