Våren kom med Spring Break 2019

Anders Josefsson, Gotta Shiney Whiz, NRHA Open vinnare.

NRHA Open vinnaren Anders Josefsson, Gotta Shiney Whiz. Foto: Mi Ritzén.
 
 
Ett stort tack till er alla som på olika sätt har bidragit till att SPRING BREAK blev en riktig höjdpunkt!

Över hundra ekipage kom till SRHAs tävling på Axevalla travbana, många nya ryttare och hästar på sin första tävling någonsin och många erfarna som återkommer år från år. Härligt att vi kan samsas på samma plats och inspireras och lära av varandra, viktigt för framtiden av vår sport. Grattis till alla vinnare!

Underbar publik och stämning hela helgen och på lördagskvällen bjöds det på Ryttar & Publikmingel med utlottning av fina priser, sponsrat av våra utställare på plats. Under hela helgen kunde man sponsra reining-ungdomarna med valfri summa genom att gå tipsrunda och gissa vinnare i Team Challenge utmaning som avslutades på lördagen, ett initiativ startat av allas vår härliga Sari Zetterblad i Gaten. De som deltog och sponsrade med valfri summa under helgen skall ha ett STORT tack, då SRHA kunde dela ut en summa på 1.440kr till Youth Cup’ens top tre placeringar!

Ungdomarna utför Team Challange under ledning av Sari. Foto: Mi Ritzén

Vinstkorgar ryttar- och publiklotteriet.


Jackor delades ut till de ungdomar som ligger bra till på topp 10 i Europa samt bästa ’Unristricted Youth’ i Sverige. Foto Mi Ritzén.

I vår Facebook grupp SRHA Spring Break har ni kunnat följa tävlingen och likaså på vår fantastiska tävlingsarrangör’s sida TPH SHOW, kika in där om ni inte gjort det. Där finns mer från tävlingen och videoklipp filmat av TPH. Även här på hemsidan under >>Tävlingssidan kan ni hitta resultat från tävlingen.

 

Fotograf Mi Ritzén (Bilder för Livet ) fotade under helgen och på länken >>Här finns gratisbilder från prisutdelningarna och publik/miljöbilder. Ladda gärna ner om ni hittar någon favoritbild.

Tack alla sponsorer och utställare för att ni satsar på reiningen i Sverige:
Familjen Bergman Karbeus
Familjen Arkinger
Familjen Nolen
Svenska ridsportförbundet
TPH Shows
Folksam
Utställare:
Highridge Hounds & Horses
Western Horsemen
All That Western
Stall Skäggetorp
Rollback
Xtreme Cargo
Gurras Goda Kök,
Kvargkungen
Kaffemopeden Fogarolli

Hoppas vi ses igen på SRHA’s stora hösttävling September Rundown på Hälldala i Skåne 17-21september!