Det närmar sig årets höjdpunkt!

Det närmar sig årets höjdpunkt, SRHAs tävlinge September Rundown med Scandinavian Derby och Scandinavian Futurity!
För att hålla sig uppdaterad med senaste nytt kan du leta upp vår Evenemangs-sida på Facbook tillhörande September Rundown. Gå med i den och du får senaste uppdateringarna inför tävlingen i ditt FB flöde.

En annan sida att föja på fb för senaste info under tävlingen är vår härliga samarbetspartner och tävlingsarrangör – TPH Shows. Gå med i gruppen så missar du inget! Där kommer alla resultat och livestream-länkar att läggas upp löpande under hela tävlingshelgen.

Ska du vara med och tävla, missa inte sista anmälningsdatumet 17 september och om du vill anmäla till Paid Warm Up och/eller SRHA Any Bit Any Age på onsdagen måste du göra detta på anmälningsblanketten när du skickar in den. Inga efteranmälningar för dessa två klasser tas emot efter 17:e september.

Ses i Skara!